Om Skrammellegepladsen

Der sker rigtig mange spændende aktiviteter på Skrammelegepladsen, dog om sommeren foregår mange af aktiviteterne udendørs. Børnene kan være med til at bygge på et fællesprojekt sammen med fritidshjemmet, passe en have sammen med vennerne, spille f.eks. en gang rundbold eller deltage i en vandkamp. Vi har også nogle dejlige terrasser, hvor man kan sidde og hyggesnakke eller spille et spil. Om vinteren opholder vi os mest inde med gang i kreaværkstedet og sportslige udfoldelser i salen. Alle aktiviteter er frivillige og vores medlemmer bestemmer selv, om de vil deltage eller blot hænge ud i klubben. De voksne giver plads til medlemmernes egne lege, men er også igangsættende i forhold til voksenstyrede aktiviteter.

Klubbens computerrum er åbent dagligt. Medlemmerne skrives på en bookingliste af de voksne.  Klubben er derudover indrettet med et PS4 hjørne samt et tvrum med netflix adgang og mulighed for at danse Wii.

I klubbens bar serveres hver eftermiddag et lille mellemmåltid f.eks. nudler, en sandwich eller en toast. Endvidere kan der i barområdet spilles spil, hygges med egen computer eller mobil, spilles pool eller bare hyggesnakkes med vennerne og de voksne.

Vi deles med Fritidshjemmet om tiden i salen.

Somme tider holder vi aftenklub enten alene eller i samarbejde med Emdrup Søgård fritidsklub. Aftenklub kan også være et fælles arrangement for alle klubbørnene i vores klynge, som foruden os og Emdrup Søgård består af Ryac og TK.

I sommerferien samles børnene fra Søgård og Skrammel på Skrammellegepladsen. Alle andre ferier samles vi på Emdrup Søgård, Emdrup Vænge 194c,1.sal . På feriedage, hvor der er planlagt tur, er der kun åbent for tilmeldte børn. Er der ikke planlagt tur, skal børnene være i klubben senest kl.11. Ellers kan de fremmødte være taget på en spontan tur, og klubben bliver derfor lukket.

Vi har en ide-kasse hvor børnene kan lægges en seddel med forslag om aktiviteter eller indkøb.

Børnene kan blive valgt ind i Skrammelrådet; et råd bestående af børn fra klub og fritidshjem, der, sammen med et par voksne, kan være med til at bestemme, hvad der f.eks. Skal købes ind af nye ting.

Al information fra klubben til medlemmerne om ture, arrangementer m.v. foregår ved opslag i klubben. Som forældre kan i hjælpe med at huske at tilmelde sig ved at følge med på vores facebookside Skrammellegepladsen Fritidsklub. Her bliver alle opslag slået op + der bliver lagt fotos fra vores hverdag/ arrangementer.

Ind i mellem sender vi info via mail, når vi synes, vi har meget information til jer forældre.

Skrammellegepladsens og Emdrup Søgårds fritidsklubber har et fælles forældreråd, som fungerer som sparringspartner for personalet. Valg til dette foregår på efterårets forældremøde.

 

Galleri