Om Emdrup Søgård

Åbningstiden er på skoledage kl. 14—18. Somme tider holder vi aftenklub enten alene eller i samarbejde med Klubben på Skrammellegepladsen. Aftenklub kan også være fælles arrangement for alle klubbørnene i vores klynge, som foruden os og Skrammel består af Ryac og TK.

Åbningstiden i ferier og på skolefridage er kl. 10—17. I sommerferien samles børnene fra Søgård og Skrammel på Skrammellegepladsen, Keldsøvej 5. Alle andre ferier samles vi på Søgård. På feriedage, hvor der er planlagt tur, er der kun åbent for tilmeldte børn. Er der ikke planlagt tur, skal børnene være i klubben senest kl.11. Ellers kan de fremmødte være taget på en spontan tur, og klubben bliver derfor lukket.

Sport og kreative aktiviteter bliver højt  prioriteret. Alle aktiviteter er frivillige, og vores medlemmer bestemmer selv, om de vil deltage eller blot hænge ud i klubben. De voksne giver plads til medlemmernes egne lege, men er også igangsættende i forhold til voksenstyrede aktiviteter.

I klubbens cafe serveres hver eftermiddag et lille mellemmåltid f.eks. Havregrød, en bolle eller et stykke kage. Endvidere kan der i cafeen spilles spil, hygges med egen computer eller mobil, spilles pool eller bare hyggesnakkes med vennerne og de voksne.

Klubben har et krea-værksted, hvor der kan laves mange forskellige krea-projekter.

Klubbens computerrum er åbent dagligt. Medlemmerne skrives på en bookingliste af de voksne. Børnene må spille ½ time om dagen på enten PS4 eller computer.  Er der ledige tider efter kl. 16, må man spille ½ time mere.

Klubben består derudover af 2 rum: Disco og Chill. I disco kan der leges, optrædes på scenen, holdes fest, spilles bordtennis o.m.a. I chill kan der f.eks. slappes af, ses en film eller serie på Netflix, danses wii eller bare hyggesnakkes.

Derudover har vi adgang til en sal fra kl. 16—17.45.

Der er brugerbetaling på materialer i krea, medmindre du har 100 % friplads. Pengene sættes ind på en konto med dit barns navn. Kontoen kan ikke bruges til andre ting. Ved udmeldelse tilbagebetales evt. restbeløb. Der er også brugerbetaling på ture og arrangementer. Betaling foregår samtidig med tilmelding.

Vi har en ide-kasse, hvor børnene kan lægge en seddel med forslag om aktiviteter eller indkøb. Efter behov afholdes medlemsmøde, hvor information fra klubben gives. Udover disse møder foregår al information fra klubben til medlemmerne om ture, arrangementer m.v. ved opslag i klubben. Som forældre kan i hjælpe med at huske at tilmelde sig ved at følge med på vores facebookside Emdrup Søgård Fritidsklub. Her bliver alle opslag slået op + der bliver lagt fotos fra vores hverdag/ arrangementer.

Ind i mellem sender vi info via mail, når vi synes, vi har vigtig eller meget information til jer forældre.

Galleri