Velkommen til Ungerådet NBS4

Ungerådet NBS4 er en ungdomsorganisation, som er tilknyttet Ungdomsklubberne i Fritidscenteret Bispbjerg Nord i København.

Ungerådets medlemmer er mellem 13 – 18 år. Det er en gruppe engagerede unge som repræsenter vores tre ungdomsklubber: TK, RYAC og KANTORPARKEN.

Følg Ungerådet NBS4 på Facebook!

Vi opdaterer løbende vores Facebook så du
kan blive opdateret på alle vores nyheder og
arrangementer!

 

Aktiviteter:

  • Næste Ungerådsmøde d. 12. juni 2019!!! Hvis du ønsker, at vi drøfter din sag, ide, klage, forslag eller andet – send os en besked via vores FB gruppe senest d. 10. juni 🙂
  • Igen i år skal Ungerådet NBS4 deltage i Folkemødet på Bornholm!!! Dette sker i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke samt andre københavnske ungeråd og ungefællesskaber! Vi glæder os vildt meget og DU er inviteret i Mellemfolkeligt Samvirkes telt lørdag d. 15. juni, hvor vi sætter gang i debatten!!!
  • Ungerådet NBS4 deltager i CEFU´s (Center for Ungdomsforskning) forskningsprojekt om demokratiske fællesskaber og unge. Det bliver vildt spændende!
Se aktiviteter

Kontakt

Find os:

Tuborgvej 185, 2400 København NV

Åbningstider

Mandag – Fredag: Kl. 13:30 – 21:30

Skolefridage : Kl. 10.00 – 17.30
Sommerferie : Kl. 9.30 – 16.30

Nyheder

Fælles om fritidsjob – JobDay 2019
I samarbejde med HK ´ere, Medborgerne, Frak og andre lokale ungdomsorganisationer og boligsociale helhedsplaner, har vi været med til at udvikle og gennemføre den allerførste JobDay!!! Se hvordan deltagerne har oplevet dagen her.
Læs mere
Sommerkoloni i uge 27 – Birkemoselejren!!!
Medlemmer i vores ungdomsklubber har nu mulighed for at tilmelde sig denne fantastiske tur til Birkemoselejren i uge 27. Pris: 200 kr!!! Begrænset antal pladser!!!
Læs mere
Klubbernes Dag i Tivoli!!!
D. 14. maj tager vi til Klubbernes Dag i Tivoli. Prisen er 100 kr inkl. transport t/r, indgang og turpas! Husk penge til mad, drikkelse, osv. Tilmelding er i gang!!!:)
Læs mere

Galleri

Se flere