Velkommen til Børnehaven Kantorparken

Vi er en mindre børnehave, der tilbyder tid og masser af plads til leg og fællesskab. Vi er normeret til 44 glade og livlige børn med et fast personale og faste vikarer.

Børnehaven er beliggende i Kantorparken, som er et roligt område i Københavns nordvest-kvarter, tæt på grønne arealer som Utterslev Mose og Dyssegårdsparken.

Vi prioriterer en dagligdag, hvor vi kan understøtte dit barns udvikling, så dit barn får et trygt og nærværende børnehaveliv. Vi tilbyder en pædagogisk dagligdag med forudsigelighed, hvor vi lægger vægt på at give tid til leg og fordybelse.

Vores hus har mange rum, hvilket giver os mulighed for at arbejde i mindre børnegrupper. Her er værksted, læsekroge, hvilerum, tumlerum og rum til at bygge store ting med legetøj, som vi har rigtig meget af. Hver formiddag er der aktiviteter med et pædagogisk planlagt formål. Her har vi især fokus på musik, sang og bevægelse, da det er gode aktiviteter til at udvikle sproglige, personlige og sociale kompetencer.

Vi arbejder for, at dit barn kan udvikle gode relationer til os og til de andre børn. Det gør vi bl.a. gennem faste rutiner i dagligdagen, hvor dit barn om formiddagen er i en mindre gruppe med alderssvarende legekammerater. Antimobbeprogrammet ”Fri for Mobberi” er bl.a. et af de pædagogiske værktøjer, som er integreret i vores praksis. Vi arbejder for, at ethvert barn føler sig trygt og ser sig selv som en betydningsfuld del af fællesskabet.

Dit barn spiser også frokost i gruppen. Her kan vi bl.a. tale med børnene om dagens aktivitet, og hvordan det har været. Børnenes perspektiver vil præge den pædagogisk planlægning fremadrettet.

Børnehaven har madordning

Vi er bevidste om, at sunde mad – og måltidsvaner er vigtige for dit barns udvikling. Ved måltiderne i børnehaven understøtter vi udviklingen af gode spisevaner. Maden, der serveres, er ca. 95 % økologisk. Børnene i vores børnehave har en god appetit, fordi de bruger meget energi gennem dagen.

Vi er nemlig en aktiv børnehave

Vi brænder for natur og udeliv. I vores børnehave har dit barn mulighed for masser af frisk luft på ture og på vores dejlige legeplads.Vores legeplads har mange udfoldelsesmuligheder til både fysiske udfoldelser og fordybelse.  Vi har en bålplads, hvor vi samles i det store fællesskab. Vi har et udeværksted, der gør det muligt at fordybe os i materialer, vi har fundet i naturen.

På legepladsen er der flere steder, hvor børnene må grave og rode i jorden efter smådyr eller lave små insektfælder. På legepladsen er der plads til at gynge, både alene eller sammen, f.eks. på den store fugleredegynge. Det er klatrestativ, sandkasser og en bakke, hvor der kan kælkes eller trilles på. Børnehaven har mange små træer og plantekasser med blomster og krydderurter.

Besøg børnehaven

Hvis du som forælder får lyst til at besøge vores børnehave med henblik på opskrivning, er du velkommen til at kontakte børnehaven, enten telefonisk eller via mail. Se venligst kontaktoplysninger.

 

 

 

Læs mere her

 

 

 

Aktiviteter i Børnehaven

Børnehaven har sit eget kreative værksted. Her kan børnene give fantasien frit løb. Ofte trækker vi også aktiviteten ind på stuerne.
  • Legeplads
  • Udendørs aktiviteter
  • m.m.
Se aktiviteter

Kontakt

Find os:

Kantorparken 14, 2400 København NV

Åbningstider

Mandag-fredag:

Mandag-Fredag : Kl. 7:00-17:00

Nyheder

Kantor Parken nyhed
Opdateres hurtigst muligt...
Læs mere
Kantor Parken nyhed
Opdateres hurtigst muligt...
Læs mere
Kantor Parken nyhed
Opdateres hurtigst muligt...
Læs mere

Galleri

Se flere