Velkommen til Kantorparken Børnehave

Vi er en mindre børnehave, der tilbyder tid og masser af plads til leg og fællesskab. Vi er normeret til 44 glade og livlige børn med fast personale. Vores lille antal af børn, der efterhånden er en sjældenhed i børnehaver, gør at vi kan prioritere det nære, tætte samvær blandt børn og voksne. Vi har dog rigeligt med plads – især på vores store, grønne legeplads med bålhytte, bakker, klatrestativer, sandkasser, fodboldbane, mm.

Børnehaven er beliggende i Kantorparken, som er et roligt område i Københavns nordvest-kvarter, tæt på grønne arealer som Utterslev Mose og Dyssegårdsparken, som vi ofte tager på ture til.

Vi tilbyder en pædagogisk dagligdag med tryghed og forudsigelighed, hvor vi lægger vægt på at give tid til leg, fordybelse og nære relationer. Overordnet set, søger vi at skabe et ’hjem væk fra hjemmet’, hvor vi er en stor ’familie’, der i fællesskab får skabt den bedste og sjoveste børnehavetid, fyldt med leg og gode minder.

Hver uge tager vi på tur, både til nærområdet som fx Utterslev Mose, og længere ture til fx Hareskoven, Ryparken, teater, bibliotek, mm.

Du kan læse meget mere om børnehaven, pædagogikken og dagligdagen, og se flere billeder under fanebladet ”Om Kantorparken”.

Læs hvad forældrene til børn i Kantorparkens Børnehave skriver om os via. linket her:

Kom på besøg og oplev en unik, mindre børnehave med en stor, naturrig legeplads

Hvis du som forælder får lyst til at besøge vores børnehave med henblik på opstart, er du velkommen til at kontakte børnehaven, på telefon 39 56 37 33, eller via mail: bhkantorparken@nbs4.dk. Vi elsker at vise vores børnehave frem!

Vær opmærksom på at vores beliggenhed vises forkert på Google Maps. Børnehaven ligger lidt skjult, væk fra veje og trafikstøj. Det giver en dejlig ro og frisk luft, men gør også vi kan være lidt svære at finde første gang.

Letteste adgang til børnehaven er via. vores legeplads for enden af Blåmunkevej. Se nedenstående billeder for vejvisning. (Klik på billedet for at se det i stort format)

 

 

 

Aktiviteter i Børnehaven

Børnehaven har sit eget kreative værksted. Her kan børnene give fantasien frit løb. Ofte trækker vi også aktiviteten ind på stuerne. Under fanebladet “Om Kantorparken” kan du se flere billeder.
Læs mere om børnehaven

Kontakt

Find os:

Kantorparken 14, 2400 København NV

Åbningstider

Mandag-fredag:

Mandag-Fredag : Kl. 7:00-17:00

Nyheder

Ingen indlæg

Galleri

Se flere